Wenkbrauwen tatoeëren

Uw wenkbrauwen laten tatoeëren kan al decennia lang. De techniek is echter door de jaren heen een stuk beter geworden, waardoor een veel natuurlijker resultaat verkregen kan worden. En dat is precies wat u wilt! Een mooie, natuurlijk ogende wenkbrauw in een gewenste vorm en met de juiste dichtheid en dikte. Dat zijn nogal wat eisen en voor iedereen zijn deze eisen anders, maar het is allemaal mogelijk bij Schoonheidsinstituut Emotion wanneer u graag uw wenkbrauwen wilt laten tatoeëren. Emotion maakt gebruik van de permanente make-up techniek voor het ‘tatoeëren’ van uw wenkbrauwen. Wij maken gebruik van pigmentatie, wat zorgt voor een zeer natuurlijk resultaat.

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuids bindweefsel geplaatst, wat de tattoo echt permanent maakt. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Dus ondanks dat het ‘permanente’ make-up heet, vervaagt het pigment dat wordt aangebracht na een aantal jaren. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 5 jaar vervagen.

Wenkbrauwen tatoeëren: de behandeling

De behandeling met permanente make-up voor wenkbrauwen omvat meestal 2 behandelingen, afhankelijk van de dichtheid en kleur die u wenst. Wenkbrauwen zijn het meest bepalend voor uw gezicht, dus vaak mogen deze goed sprekend zijn en heeft u dus 2 behandelingen nodig. Voordat we daadwerkelijk pigment op uw wenkbrauwen gaan aanbrengen, bespreken we het volgende:

  • Uw persoonlijke wensen
  • De vorm
  • De kleur van het pigment

Wanneer dat allemaal duidelijk is, wordt het ‘ontwerp’ van uw nieuwe wenkbrauwen eerst getekend. Als dit bevalt, gaan we pas echt aan de slag. Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na ongeveer 4 weken, als de opperhuid weer helemaal vernieuwd is, plannen we een tweede behandeling in waarin we de definitieve kleur en vorm kunnen bepalen met de laatste bijwerkingen.

Waarom kiezen voor wenkbrauwen tatoeëren?

U denkt wellicht: “mijn wenkbrauwen tatoeëren, dat klinkt wel erg drastisch”. Maar uw wenkbrauwen geven uw gezicht de meeste expressie en bepalen de uitstraling van uw gelaat. Altijd goed verzorgde wenkbrauwen hebben, draagt dus bij aan een positief voorkomen en een verzorgde eerste indruk op mensen. U ziet er gelijk frisser uit en hebt een meer sprekende aanblik.

Daarnaast kunt u door uw wenkbrauwen te laten tatoeëren ongelijkheden in uw wenkbrauwen corrigeren en meer symmetrie in uw wenkbrauwen (en dus in uw gezicht) verkrijgen. Verdere correcties zoals het verbergen van littekens en lege plekken zijn ook zo toe te passen. Zowel mannen als vrouwen kunnen kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen. Niet uw wenkbrauw hoeft gelijk getatoeëerd te worden, u kunt ook slechts een aantal correcties voor de vorm laten doen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over wenkbrauwen tatoeëren? Wij leggen u graag meer uit over permanente make-up voor uw wenkbrauwen. Bent u enthousiast en wilt u naast meer uitleg krijgen, direct een afspraak maken om uw wensen te bespreken? Bel ons dan op 03 475 10 13 voor een afspraak of mail naar info@emotion-groenplaats.be.

Bekijk hier de prijzen