Permanente eyeliner

Doet u elke dag eyeliner op en zou u het eigenlijk wel ideaal vinden als uw eyeliner gewoon altijd goed zou zitten? Door een permanente eyeliner aan te brengen, bent u nooit meer elke ochtend bezig met het zo nauwkeurig mogelijk aanbrengen van uw eyeliner. Permanente eyeliner zit gewoon altijd goed en u hoeft er niet meer naar om te kijken! Voor iemand die toch al elke dag eyeliner draagt, is dit toch de perfecte uitkomst? Altijd sprekende ogen zonder hier dagelijks moeite voor te hoeven doen. Ontdek hier de voordelen van een permanente eyeliner laten zetten en ervaar daarna jarenlang dagelijks zelf alle voordelen! Bij Schoonheidsinstituut Emotion kunt u een afspraak maken voor het aanbrengen van permanente eyeliner.

Waarom kiezen voor permanente eyeliner?

Een permanente eyeliner laten zetten heeft meerdere voordelen. Schoonheidsinstituut zet ze hieronder voor je op een rij:

  • Het bespaart u tijd;
  • U heeft geen last meer van vlekken of vervaging van make-up;
  • Uw zelfvertrouwen krijgt een boost, want u ziet er altijd goed uit met permanente make-up;
  • Het blijft jarenlang zitten;
  • U heeft altijd een frisse uitstraling;
  • U kunt zorgeloos sporten en in de regen lopen;
  • Het accentueert uw ogen en geeft u standaard een krachtige en open blik.

Hoe gaat de behandeling?

De behandeling begint altijd met het in kaart brengen van uw wensen, de gewenste vorm van de eyeliner en het bepalen van de kleur van het pigment, al is dit voor eyeliner bijna altijd diepzwart. Hierna wordt eerst het ‘ontwerp’ op uw ooglid getekend en als dit bevalt, beginnen we pas met het aanbrengen van de pigmentatie. We werken met permanente make-up, wat betekent dat de pigmentatie na 1 tot 5 jaar zal vervagen. Permanente make-up lijkt op tatoeëren, maar het blijft niet zo lang zitten als een tattoo. Het pigment wordt namelijk in de lederhuid geplaatst, terwijl een tatoeage in het onderhuids bindweefsel wordt geplaatst.

Onze ervaring met permanente eyeliner

Als u graag permanente eyeliner wilt laten zetten, is het heel belangrijk dat u dit door een specialist laat doen. Wanneer u een tatoeage zou laten zetten, wilt u ook dat iemand met veel ervaring dit doet, want de tatoeage staat voor altijd op uw lichaam vereeuwigd. Een permanente eyeliner is weliswaar geen tatoeage en vervaagd dus weer na een aantal jaren, maar de permanente eyeliner is wel altijd aanwezig in uw gezicht. Bij Emotion werken enkel specialisten met veel ervaring en een lange scholing. Al onze specialisten worden ook goed bijgeschoold, zodat hun techniek alleen maar beter en beter wordt. Met een gerust hart kunt u dus bij Emotion terecht voor het laten aanbrengen van permanente eyeliner en andere permanente make-up.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u graag meer weten over het laten zetten van permanente eyeliner? Neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten vertelt u graag meer over uw mogelijkheden en hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat tijdens een afspraak. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 03 475 10 13 of u kunt mailen naar info@emotion-groenplaats.be.

Bekijk hier de prijzen